neděle 5. prosince 2010

Tradice se přeci MUSÍ dodržovat, i kdyby byly sněhové vánice-což se stalo, i kdyby se jedna z nás vymluvila na bolest hlavy, i kdybychom neměly peníze-jak bychom se do toho Brna dostaly?, každý rok jezdíme na vánoční trhy do Brna (s mou drahou kamarádkou). 
Cesta vlakem dosti pomalá, za to zábavná, vlak se často zastavoval skoro v každé malé vesničce, která má sotva dvě stovky obyvatel, ale mají důležitě zastávku, kde nikdo nenastupuje ani nevystupuje-logika? žádná :) Říkaly jsme si, tak což budeme muset jít pěšky přes zamrzlé řeky, přes velké sněhové lány, mordovat se ve sněhu- ale ještě dnes musíme dorazit do Brna!! Ve 12 jsme tam-ukrutný hlad- první nápad Sushi bar ve vaňkovce- má nová závislost- sushi- ta chuť, opravdová lahoda! Akorát jeden problém- moc to neumím s hůlkama :D


V průběhu dne jsme obhlídly snad všechny obchody ve  Vaňkovce, lomcovali s úschovnýma skříňkama, které jsou opravdu nemožné, stejně jako security man, který byl opravdu nepříjemný a namyšlený-vždyt je pan security man!!! :D
K večeru přišla bolest nohou, proto bylo nezbytné se něčím posilnit- punč a trdelník-oříškový- konečně jsem si ho koupila, mám na něho chuť už asi měsíc! Venku bylo nádherně, krásně sněžilo, na trzích hodně lidí, vánoční atmoška- přesně to, co na prosinci tak zbožňuju!


Udělala jsem si radost nákupem horčicové zimní čeleny, velkého zeleného prstenu z H&M - brzy další post(škoda jen že jsem si nemohla naživo prohlédnout úžasné červené šaty z Lanvin kolekce, přeju si je na Ježíška, ale nikdo o tom neví, jen ten Ježíšek :)
Postřeh z cesty zpět- na nádraží potkáte řadu zajímavých lidí, například muže- věštce, který nás pořád přesvědčoval o tom, že se příroda uklidnila, příroda se uklidnila, a že zítra už nebude nikdy žádný sníh. Takže, kdo by měl zájem o věštbu do budoucnosti a zadarmo!- utíkejte do Brna :)
Plány na dnešní den: napsat esej, podívat se na druhý díl Ally Mcbeal- mimochodem díky tomuto seriálu jsem se ve svých 14 letech začala zajímat o právo a proto jsem tam kde jsem :)





To na zemi je moje taška, která je tak velká, že v ní pořád něco hledám a nakonec ani nevím CO jsem hledala :)
















10 komentářů:

  1. :D :D super!!

    uaa tebe sa páčia toneles!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji ti, jsi zlatá--toneless oblíbenci!

    OdpovědětVymazat
  3. brno <3 až budu velká budu v brně bydlet, na soudě pracovat a muže svého milovat. Teď tam jezdím na vánoční strom, na betlém, na punč, na sněhové vločky a na ten ORLOJ :D
    Nikde nejsou cítit víc, děkuju žes mi připoměla vůni vánoc :*

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky. :) Ally McBeal jsem milovala, jak to dávali v televizi. Mňami fotka se sushi!Taky jsem na něm závislá. :) Můžu se zeptat ty jsi z Ostravy?
    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem taky z Ostravy. Jsem ráda, že poznávám další blogerku z Ostravy. :)
    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. dala bych si suši, tak ať už se ta příroda uklidní a sníh roztaje - jelikož sushi je mé oblíbené LETNÍ jídlo =)

    OdpovědětVymazat
  7. krasny kabatik s kohutiou topu! mnam dala by som si sushi..pekne foto!


    www.juliettefashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Kamarádka má krásný kabát!:)

    OdpovědětVymazat
  9. ježiši to sushi! yum, yum, yum, yum :))))))))

    OdpovědětVymazat