středa 13. dubna 2011

Zrzečka cestovatel, aneb Wienna no.1







Wienna, město, které Zrzečku přijalo s otevřenou náručí. Ne že bych nespala sice ve Wiener Neudstat ( doteď to asi nevyslovím, což se dá omluvit vzhledem k mým znalostem němčiny, tedy nulovým, ne-li mínusovým). Vůbec mi nevadilo, že jsem přijela do pro mě úplně neznámého města, a že jsem tam na Davida (mého ubytovatele) čekala hodinu a půl, což se dá taky omluvit, ach ty traffic jams. Přijel pro mě autem se svým kamarádem, kterého jsem později po požití růžového vína nazvala Ananasem. 
Vídeň je skvělá, všem doporučuji. Neříkám, že jsme neproseděli polovinu mého výletu ve Starbucksu, kde jsme v prosklené vitrínce pomlouvali lidi kolem (což bylo super, neboť Vídeň je plná stylařů a turistů), ale i tak jsem na těch památkách sakra byla (šenbren, aneb "CHOĎ NA TY PAMÁTKY ŠMÍDOVÁ!).
David byl nejúžasnějším člověkem, který se o svého hosta postaral (ráno vajíčka s křupavým toustem, bílý jogurt s čerstvými jahodami, večer špagety a po špagetách lžička a ta lžička na straciattelovou zmrzlinu, mou vlastní). Jsem zhýčkaná.
Pokračování příště :o)

3 komentáře:

  1. 1. fotka je doost dobra! Jinak vlasy Ti moc sluší ta délka, taky o něčem takovém uvažuji,protože moje jsou už tak zničené že se to fakt neda//

    OdpovědětVymazat
  2. máš úžasná brejle! a těším se na pokračování :)

    OdpovědětVymazat