pátek 30. března 2012

Be silly, be honest, be kind!

photo by Jack

Musím uznat, že jsme tak trochu kosmetický maniak, pokaždé, když se na tom našem malém trhu objeví nějaká kosmetická novinka MUSÍM JI MÍT! Dneska Vám chci ukázat čemu jsem propadla tentokrát (a nejen já;)

BB cream utočil na nás ze všech stran, z televize, z časopisů, hrozně moc mě zajímalo, jestli bude tak dobrý, jak slibují reklamy. A mě příjde, že tak z půlky. První můj a jeho pokus dopadl příšerně, cítila jsem se mastně a měla jsem až moc tmavý obličej. Ale na druhý den jakoby se vzpamatoval! Žádná mastnota, ale matnost, žádná tmavost, ale lehkost. Zrzečka používá light variantu a já dark. Myslím, že se bude nejvíce hodit na léto, kdy nemám chuť používat žádné make upy, ale lehké báze a bb cream je jedním z nich!
8 pus z 10

Řasenka Max factor fals lash effect fusion druhá max factor řasenka, kterou jsem měla možnost vyzkoušet. Upřímně zatím s řasenkami max factor mám takovou zkušenost, že po měsíci jsou již nepoužitelné, žmolkovatí, jdou do koše.  Tuhle mám již přes měsíc, je pravda, že řasy dělá krásné (aneb jak jsem nikdy neměla problém s řasenkama), dlouhé, a ačkoliv je kartáček velký, tak se s ním pracuje skvěle. Příjde mi trochu předražená a proto jsem možná od ní očekávala trochu víc. 
7 pus z 10

Balzám Hurraw! O tomto božském balzámu jsem se dočetla na jednom z mnoha blogů, všichni ho vychvalovali do nebes, jsme si řekla, na tom něco bude! Objednala jsem si ho z internetu odkaz TADY! Mám ho ve višňové příchuti a moc chutná, sice jsem rtěnková, ale když máte popraskané rty, zdravé je budete mít do dvou dnů! Aneb jak Hurraw balzámy tak krásně voní a tak krásně chutnají, že jsem od zrzečky ten její musela olíznout a ona mě za to málem zabila. 
10 pus z 10

Líbila se Vám recenze? 
Chcete další?

Krásný pátek přejeme
Mambule a Zrz


2 komentáře:

  1. Ahoj holky,chtěla bych se zeptat. Mám hroznej problém s řasenkami.Vyzkoušela jsem jich snad už milion, od značek jako avon až po maxfactorky a l'oréal,ale žádná mi ještě nevyhovovala. Všechny se mi drolí. Ráno se nalíčím a už dopoledne mám pod očima černé žmolky. A to i když je řasenka úplně nová. Jsem z toho už vážně zoufalá. Poslední dobou se rozmýšlím,jestli zainvestovat do kvalitnějšího produktu, ale na druhou stranu se mi nechce dát za řasenku 800,- a pak ji vyhodit. Tak se na vás obracím s prosbou, jestli nemáte nějaký spolehlivý tip. Jsem vděčná za každou radu.:)Předem děkuju Jana:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu říkám problém!!! Hmm jak tak přemýšlím.. můžu se tě zeptat jak nanášíš tu řasenku, pac vím, že když jakoby zasunuješ ten kartáček a jedeš s ním dolů a nahoru abys nabrala co nejvíce barvy, tak se právě do řasenky dostane vzduch a tím se postupně vysušuje a žmolkovatí! Já být tebou tak si tak drahou řasenku nekupuji (jedině v případě, že 800 je pro tebe jak 50 korun;), co když náhodou ti nesedne!
    Klidně můžeš vyzkoušet tu řasenku co zmiňuji v recenzi ;) a pak jen zkoušet a zkoušet až najdeš tu pravou! Hodně štěstí, Mambule

    OdpovědětVymazat