neděle 22. dubna 2012

Mint dog


Aneb jak jsem se chtěla v pátek uklidnit před zkouškovým a měla jsem nutkavou potřebu si něco koupit!

Mint psaníčko, které v podstatě psaníčkem není, spíš kosmetickou taštičkou, ale myslím, že i jako psaníčko není špatné, co myslíte?
PES! No řekněte sami, kdy jste naposledy viděli psa na přívěsku! Znáte shop HOUSE? Tak právě odtamtud ho mám. Za 39 korun! 

Dneska jsem četla hodně zajímavý článek (Aňa Geislerová pro Elle, květen 2012) o tom jestli víme co sami chceme. 
,, Když muž něco chce, zdá se mi, že o tom ani nezačne pochybovat a rovnou vyrazí směrem k cíli. Po cestě drtí překážky a snad jen periferně vnímá, že tam vůbec nějaké jsou. Žena, když něco chce, vidí spoustu překážek, které ji v dosažení snu brání"

Moc by mě zajímalo, jaký máte na to názor? Máte sny? Nebo v ně nevěříte?
Já upřímně mám ve svojí hlavě až moc snů, ale užívám si to, jsem pozitivní a věřím, že alespoň jeden (ten největší) se mi splní a basta!

Krásnou neděli přeju

5 komentářů:

  1. psaníčko je kouzelný :)
    ať ti zkouškový dobře dopadne!!

    OdpovědětVymazat
  2. uz skuskove? zavidim a drzim palce ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Nad tím jsem přemejšlela několikrát. A víš čím to podle mě je? Protože, když se chlap "zakousne" a za něčím jde hlava nehlava, může si to dovolit. Oběd k němu chodí sám, čisté prádlo mu do skříně skáče samo a když je nešťastný, vždy je po ruce aspoň nějaká stará, která sice nemá žádné pořádné zájmy, ale lepší něž nic.
    Když se "zakousne" žena, musí k tomu ještě logisticky jistit několik dalších lidí, nebo aspoň jednoho chlapa, protože to za ní jaksi nikdo neudělá, a nakonec partner se ještě naštve, že si žena dovolí mít nějaký jiný zájem než jeho, kterému věnuje maximum svého času. Aby žena neviděla všechny ty překážky kolem...někdo do práce chodit musí, škola se nedostuduje sama, děti nerostou jak dříví v lese a ani to prádlo do skříně samo nenaskáče.
    To nechceš.
    A proto, když vidím muže děsně "zažraného" do něčeho, vždycky si první vybavím zapřažené matky, sestry, ženy a dcery.
    Ten rozhovor s Aňou jsem nečetla, dík za tip, nakonec pro to Elle do trafiky přecejen vyrazím.
    Mějte se a zkouškovému zdar.

    OdpovědětVymazat
  4. Psaníčko je velice pěkně :)
    Ať se zkoušky podaří.

    OdpovědětVymazat