čtvrtek 12. dubna 2012

What i saw / april films


¨
We need to talk about Kevin
Když jsem o tomhle filmu poprvé četla, uviděla trailer, říkala jsem si TO BUDE NĚCO! A měla jsem pravdu, moje intuice mě nezradila. Na tomhle filmu mě lákalo to, že je tak provokativní, záhadný, zvláštní, jiný a na konec jsem měla z něj zážitek, jako z mála filmů, co jsem už viděla. Je natočený podle novely Lionela Shrivera, plánuju si ji přečíst! 
Možná to bude tím, že jsem se na film dívala v noci a sama, ale opravdu STOJÍ ZA TO!
10/10


Young Adult
Po velkém masakru je potřeba si trošku oddychnout si myslím! Charlize Theron mám ráda, je autentická a pokaždé jí to věřím, nezklamala. Líbily se mi její přeměny, kdy ve dne byla ušmudlaná, neupravená a v noci se proměnila v žhavou ženu. Nerada říkám, o ČEM FILM JE, pac to, se můžete dozvědět kdekoliv, proto jen moje pocity. Pobavila jsem se a to přesně jsem od filmu očekávala. 
8/10

J. Edgar
Životopisný film o šéfovi FBI, díky němuž je FBI v takové podobě jaké je. Na mě byl film místy hrozně těžký, nudný, zdlouhavý. Ale postupem času jsem si zvykla na styl režírování Clint Eastwooda a film jsem si užila (ikdyž jsme se na film museli s mužem dívat na třikrát, pac jsem dvakrát usla NO NEVA!). A Leonardo Dicaprio je skvělý jako vždy a myslím si, že dávno ukázal, že prostě UMÍ NEJEN ukazovat svůj sladký ksicht a holou dupu. 
7/10

Krásný filmový večer


7 komentářů:

  1. ten prvý chcem vidieť tiež

    lesimple.sk

    OdpovědětVymazat
  2. díky za doporučení!
    určitě na něco kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Toho Kevina jsi někde stahovala? Já to nemůžu nikde najít. :(

    OdpovědětVymazat
  4. Můžeš stahovat TADY: http://uloz.to/xhNtcQG/we-need-to-talk-about-kevin-mkv

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravim slečny, nikde som nenašla odkaz na formspring či niečo podobne tak píšem sem. Idem do Olomouca na menší výlet a dostanem sa len do centra pri Orloj a okolo, tak že či sú tam nejaké obchody, kde by sa dali kúpiť džíny v prijatelnej cenovej kategorii pre študentov :D Budem povďačná za odpoved :)

    OdpovědětVymazat
  6. Milé že píšeš!

    V centru jsou obchody jako camieu, terranova, to jsou snad dva jediné obchody, které jsou v centru..pak máme v Olomouci obchodní centra, se zrzečkou většinou jezdíme do Olympie, pravidelně jezdí růžové autobusy od zastávky Tržnice, z centra je to asi 15 minut a doveze tě tam, i zpátky a jsou tam obchody jako HM, Reserved, Promod, Pimkie, kde si určitě vybereš, takže bych ti spíš doporučovala tu Olympii ;)

    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  7. Na Kevina se tedy kouknu, mám tu nějakou pozvánku z knihovny, která mě zaujala temnějším vzhledem a furt jsem nevěděla zda do toho jít nebo ne :)

    OdpovědětVymazat