úterý 24. července 2012

Bobbi Brown/ Fresh Melon



Pohled Audrey od Zrzečky z Vídně, plechovka Duff Beer od muže (pivo nepiju plechovky zbožňuju), plechovka Coca Cola vanilla z jamese deana, JO a ještě knížky od Stiega Larssona

Mambule byla na výletě a svůj výlet ukončila návštěvou v Douglasu na Příkopě, velmi příjemně a zároveň smutně..buu jedu domů.
Byla jsem poprvé na ,,bloggerské session,, docela nervozní, navíc Zrz nemohla přijít kvůli své velmi pracovité povaze (hah) takže jsem tam byla samotinká. Postarala se o nás velmi příjemná a sympatická blondýnka (ach můj pamatovák na jména musím na tom zapracovat!), která nám vysvětlila jak značka Bobbi Brown vznikla. Proslavila se především make ups postavené na žluté bázi a přirozenými rtěnkami sestavené dle rtů horlivých nakupitelek. Celá akce se mi líbila, bohužel jsem musela spěchat na vlak CO UŽ!

Při té příležitosti jsme dostali dáreček (ano možná jsem na tu akci šla i kvůli toho žeano :P) a to tvářenko/balzám v odstínu Fresh Melon. Upřímně já jsem NADŠENÁ (a moje mum evidentně taky pac mi ji chtěla hned ukradnout ! ts!). Používám ji jen jako tvářenku a je mnohem lepší než pudrové tvářenky, které jsem používala doposud. Je naprosto dokonalé úžasňácky přirozená, nanáší se lehce, je trochu třpitivá a hlavně NELEPÍ.
TAKŽE rychle utíkejte do Douglasu pro pot rúž fó lips and číks !


Máte zkušenosti s kosmetikou Bobbi Brown a vůbec s takovým typem tvářenek?

3 komentáře:

  1. Aj ja som z tohto pot rouge-u nadšená! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sakra jako :) že já byla v Pze v jiném termínu a nemohla!

    OdpovědětVymazat
  3. Pekna barva! Bobbi Brown mam rada, ale mam radsi M.A.C. pac oproti tomu mi prijde BB trochu nudnejsi :/ Nevim proc.

    OdpovědětVymazat