čtvrtek 23. srpna 2012

Cakes

Žila byla jedna Ollies dortárna, o které jste už jistě slyšeli, rozhodně pokud jste z Ostravy. Patří mezi mé oblíbené dortárny (neb do dortáren nechodím skoro nikdy). U nás už máme druhou pobočku. Ta v Ostravě-Porubě je udělaná jako dortárna-kavárna, a jsem fakt naštvaná, že je tak blízko. Z dortů se nehubne. Nebo to můžete vyřešit jako já a dát si ten, který má v sobě zdravé slovo. Totiž carrot. Carrot je zelenina, zní to zdravě, dáme si carrot cake!
P.S. byla jsem tam s Brevisem (check him here: http://davids-davids-davids.blogspot.cz/ , chystá new post)


Brevis: Strawberry cake, bonaqua (gas - less :D )


Me: Carrot cake s carrotkou, která vypadá zdravě. Zdravě ale nechutná. Ale je skvělá!! Mohu jen doporučit! Plus ledový černý čaj s citronem ve džbánku.

Projednávali jsme naši budoucí wedding event agenturu. Plánujeme podnikat. Je škoda ale, že je v ČR čím dál větší módou nebýt vdán/oženěn. A už vůbec si nezaplatí nějakého cool plánovače, jako budem my dva. Jakou zemi navrhujete? Chce to nějakou, kde tradice neumírají. Možná ten jih. Španělsky už umím:) A Brevis zase italsky:)

Have a nice day!
Z*

7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Sicílie? A nejsou tam lidi moc chudí na to, aby si zaplatili velkolepé plánování?:) Ale zní to krásně! A tradice tam přetrvávají!

      Vymazat
  2. tohle mi nedelete, ja mam na to pak hned chuuuuuuut!

    xxx
    www.cristeene.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. mňam. ježiš proč já se furt koukám akorát na jídlo :D
    nádherný fotky. ten první dortík, ooo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky!:) docela mě baví fotit mňamky z kaváren a dortáren :) Já si teď ujela na postu od http://www.myraspberrylife.com/ - food random :D Hned jsem se musela jít najíst, takže vím, o čem mluvíš!

      Vymazat