pátek 14. září 2012

Shop shop

Poslední den, kdy mohly být spolu. Mam a Zrz. Pak se Zrz odebere na týden za velkou louži, kde dle mámy nebude dělat žádnou módu, a ať si nabalí sportovní věci, neb pojede na lodi kolem velké sochy s ohněm. Zrz se na to samozřejmě vykašlala a do kufru si balí Mango šaty, Zara shorts, Mango křiváka atd. Také si koupila Elle. To české.




Zrz a její nemocný výraz. Fotka mobilem bledost umocňuje. Snaží se vykurýrovat do zítřejšího odletu. Couž.


Zrz: "Mami kup mi nové Elle". Máma koupila Elle. USA Elle. 600ti stránkové Elle. Omylem. Tak vůbec bych si ho nemohla už zítra v NY koupit za "pár" korun :D


Nová kosmetika. Na cestu. 

Přejeme Vám krásný den! *

4 komentáře:

  1. Chci pak vědět jaký je ten BB! Zrz ať si to užije .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, podám reference :) Mam si jej koupila už dřív, ale prý ho ještě nepoužívá, tak nevím, ale já jej beru do USA, takže za týden dám vědět ;) Každopádně krásně voní a je MATNÝ (!!!), což je důvod, proč jsem jej vyměnila za BB od Garnieru :)

      Vymazat
  2. Káťo, nemohla bys svojí mamince říct, aby mi taky koupila úžasnou 600 stránkovou Elle? ;-))
    Přimlouvám se taky za recenzi na BB krém. Maybelline mám moc ráda, tak jsem zvědavá, jak se jí povedl BB.
    Těším se!

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Reference: BB cream má vše, co měl i BB cream od Garnieru, avšak mi vyhovuje tisíckrát více, neb není tak mastný. Po Garnierovém jsem měla do půl hodinky lesknoucí se nehezkou pleť a nebyl extra moc tónovací. Maybellinový mě překvapil jak je lehký, matný a dokonale se přizpůsobí tónu mé světlé pleti. Doporučuji!

    OdpovědětVymazat